söndag 13 maj 2012

Underbar helg!

Denna helg började i fredags redan. Sigge tog med sig sina jobbargrabbar och åkte till Stockholm för först en Banditrock-kryssning fredag till lördag och sedan hockey VM på lördagen. En riktig grabbhelg med andra ord. Och då ville ju såklart inte jag vara sämre så här blev det en riktig tjejhelg! Sofie kom med bussen till Stavre vid 16-tiden på fredagen, våran myshelg började direkt! Tacos till middag och sedan chips, dipp, cola light och massvis med godis gjorde vår fredag kväll och självklart hockey VM på tv. Hans var också upp och hälsade på en sväng.

Lördagen fortsatte i samma stil- bara massa mys! Vi var till Bräcke en snabbis. Hälsade på syrrans barn, Ida, Tobbe och Jesper var där tillsammans med Ola för att klippa sig. Riktiga snyggingar med nya frisyrer blev dom! Efter besöket där blev det promenad hemma i Stavre och hemmagjord pizza till middag och sedan fortsatte kvällen lika som dagen innan, bara massa onyttigt och gotta.

Idag har varit ungefär lika. Mys och promenad! Fanny har även varit här och ridit Isabelle, det fick riktigt bra. Så glad att få lite hjälp med henne. Sedan kom älsklingen hem i eftermiddag. Måste erkänna att jag saknat honom! Men helgen har annars varit hur bra som helst.

Tack Sofie för denna helg, du är min bästa bästa kompis! Hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång. Vi lovar att komma och hälsa på nu när du flyttar.

Lite fredagsmys med Sofie och Hans

Tobbe myser med Max

Mosters fina prinsessa med nyklippt kort hår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar